Industrivej 25, 3320 Skævinge
info@iterate.dk

Web og Design

Udvikling af software til store og små

Alle virksomheder drager nytte af markedsføring på Internettet i form af websites eller hjemmesider. Iterate Development kan hjælpe Jeres virksomhed med at blive præsenteret for resten af verden i løbet af meget kort tid.

Vi benytter primært WordPress og tilpasning af skabeloner så der opnås et unikt Look og korrekt fremvisning af Brand samt et hurtigt udviklings forløb. Kunden kan efterfølgende selv vedligeholde websitet ved brug af det indbyggede Kontrolpanel. Yderligere sikrer vi at Jeres website altid kan ses fra enhver enhed, computer, tablet eller smartphone.

Iterate Development har ekspertisen når der er behov for en opfriskning af Design og Brand – og det sker i tæt samarbejde med Jer for at opnå det mest nøjagtige Look. Vi benytter os af  professionelle grafiske designere fra DTU’s Design og Innovation linie samt Multi Media Design uddannelserne. Vores vigtigste momentum i alle løsninger, er kvalitet.

Vi udvikler også websites i andre værktøjer, eller helt fra bunden af. Vi udvikler moduler og database tilslutninger så enhver data kilde kan præsenteres selvom den vedligholdes i et separat system. Vi tilpasser, konverterer eller opdaterer eksisterende løsninger alt efter behov og tilgængelighed.

Herunder ses et udvalg af de metoder vi benytter eller kan supportere:

  • Module View Controller
  • Responsive Design
  • ASPX Forms, ASP 3.0, PHP
  • WordPress, Skeleton, BootStrap

Hvis der er tvivl om hvordan Jeres eksisterende eller kommende løsning skal vedligeholdes hjælper vi på vej :-)